HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Trainingskamp Torremolinos update #6 – Tennistoernooi en trainen

Ons vlaggenschip is van vrijdag 4 januari tot en met dinsdag 8 januari op trainingskamp in Torremolinos, Spanje. Voor de thuisblijvers proberen we dagelijks één of twee updates te maken om alle leuke dingen te delen.
Het beloven vijf fantastische dagen te gaan worden. Zo wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Ajax Amateurs, een fietstour door Malaga, een tennistoernooi, de sponsoren gaan onder andere kleiduiven schieten en het voornaamste is dat er hard getraind wordt in aanloop naar de hervatting van de hoofdklasse. Kijk en geniet mee!

Update #6 Maandag 7 januari 17.00 uur – Tennistoernooi en trainen

Na een ontspannen zondag zonder voetbal moesten de mannen er vandaag weer aan geloven. In de ochtend stond er een tennistoernooi op het programma en dat wilde natuurlijk iedereen winnen. Het dubbeltoernooi wisselde uiteraard enkele hoogstandjes met hilarische momenten af.

Zojuist is de laatste training onder de Spaanse zon door de mannen van Jimmy Simons afgewerkt. Het team staat er goed op en de gedrevenheid van de oefenmeester was ook ditmaal duidelijk te merken. Over een kleine twee weken wordt de competitie immers alweer hervat.

Ondertussen hebben de sponsoren een ochtendje aan het zwembad vertoefd en zijn in de middag wezen kleiduiven schieten. Hierover berichten we in de volgende update.

Vanavond de laatste avond van het zeer succesvolle trainingskamp in Torremolinos. Dat wordt vast een gezellige avond. Morgen nog een stadsbezoek aan Malaga en dan zit de trip erop.

Update #5: Zondag 6 januari 18.30 uur – Fietstour door Malaga

Na het verdienstelijke gelijkspel tegen Derde Divisionist Ajax was het vandaag tijd om wat van de omgeving te gaan verkennen. Even een dagje geen trainen, maar per fiets Malaga verkennen. Ook een uitstekende manier om te herstellen van de eerste wedstrijd van 2019.

Samen met de sponsorgroep werden alle mooie plekjes van Malaga aangedaan. Met ongeveer een half miljoen inwoners is deze stad de vijfde van Spanje. Het werd een heerlijke middag, wederom met prachtig weer. Vandaag werd er in de stad ook Drie Koningen gevierd. Dit is een traditioneel kinderfeest in Spanje, wat wordt gevierd met feestelijke lichtjes en een grote optocht en vrolijke optocht.

Morgen staat er weer genoeg fysieke arbeid op het programma. In de ochtend gaat de selectie met elkaar de strijd aan op de tennisbaan en in de middag wordt er getraind. De sponsorgroep vult de middag met het populaire kleiduivenschieten, al vaker een leuke activiteit op het trainingskamp. Oftewel: ook dag 4 wordt er eentje om naar uit te kijken.

Update #4: zaterdag 5 januari 17.30 uur – Gelijkspel en ontspanning 

Rijnvogels heeft met 1-1 gelijk gespeeld tegen Ajax (am.). In een wedstrijd waarin de mannen van Jimmy Simons tijdens de eerste helft de touwtjes redelijk stevig in handen hadden, kwam het halverwege ook op voorsprong door een goal van spits Robbin van Dijk. In de tweede helft direct een grote kans voor Rijnvogels, maar deze werd gemist. Uit het niets kwam Ajax op gelijke hoogte. In het vervolg van de tweede helft was het een gelijkwaardig treffen waarin niet meer werd gescoord.

De technische staf is content met de oefenwedstrijd en tevreden met de verrichte arbeid van de eerste twee dagen van het trainingskamp. Na gedane arbeid is het genieten geblazen. Er wordt met volle teugen genoten van het weer deze middag aan het zwembad. Zelfs een bommetje maken behoort tot de mogelijkheden. Geniet van de foto’s, waar ook nog enkele oude bekenden op te zien zijn!

Update #3: zaterdag 5 januari 11.45 uur – Matchday!

We zijn er klaar voor en we hebben er zin in. Om 12.00 uur, over een kleine twintig minuutjes, spelen we tegen de Ajax amateurs. Vanavond een korte weergave van de wedstrijd en weer een update!!

Update #2: vrijdag 4 januari 19.30 uur – Eerste training van 2019!

De eerste training van 2019 zit erop! Onder geweldige omstandigheden. Eerder op de dag konden we al melden dat het heerlijk weer was in het zuiden van Spanje en ook bij de training aan het eind van de middag was het goed toeven. Er werd lekker getraind. Weer even wennen aan de bal, maar dat duurt niet zo lang bij deze rasvoetballers. Na de training even proosten op een goede eerste dag en op naar het diner.

Morgen speelt Rijnvogels een oefenwedstrijd tegen de amateurs van Ajax. Ook hier zorgen wij natuurlijk weer voor een update. Het was een pittige dag vandaag, maar er wordt al uitgekeken naar morgen. Eindelijk weer matchday!

Update #1: Vrijdag 4 januari 13.30 uur – De heenreis

Het was een drukte van belang vanmorgen op Schiphol. Een hoop clubs zoeken warmere oorden op in januari om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Ook op het vliegtuig richting Malaga was het een drukke voetbalvlucht. Onder andere VVSB, Stedoco, Ajax Amateurs en onze toppers van het eerste eftal zaten aan boord. Aangekomen is het grote genieten, naast het harde werken op het veld, gelijk begonnen. Maar liefst 18 graden op de teller en dus is het goed toeven op het terras van het hotel.

Vanmiddag lekker trainen, we verwachten vanavond weer een update!

07/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media