HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Terugblik op Familiedagen

‘WEER GEZELLIG HÈ. LEKKER WEERTJE TOCH?’

 

Familiedagen feestelijke seizoensafsluiting bij FC Rijnvogels.

Traditiegetrouw werd het voetbalseizoen weer afgesloten met de Familiedagen. Het was wederom een zeer geslaagde week met tal van activiteiten met dank aan de sponsors en de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers. Tevens werd het 10-jarig jubileum van de supportersvereniging De Kooltuinstrijders gevierd. Velen vonden de weg naar de Kooltuin. Geen spanning in het lijf voor een voetbalwedstrijd maar ontspannen naar de diverse evenementen.

Door Piet van Kampen

De slotdag op zaterdag vormde weer het hoogtepunt van een week met talloze activiteiten. Een mix van sport, spel en vermaak voor jong en oud. Voetgolf, het bekende klutstoernooi en het 7 tegen 7 duel, het veilingtoernooi, een survival voor de jongeren, penalty schieten, een voetbalquiz en een gezellige bingo, het stond allemaal op de kaart van het feestmenu. Een hoogtepunt was ook de barbecue die door maar liefst 250 liefhebbers werd bezocht.

Reünie

Lees verder na de fotoserie.

Op de zaterdag kwamen oude bekende elkaar weer tegen. Opa’s en oma’s die vooral naar hun kleinkinderen moesten komen kijken. Als zij niet bij een spel betrokken waren kon men de kids wel vinden in de springkussens, de waterbaan of de zweefmolen. ‘Weer gezellig hè. Lekker weertje toch’ begroeten enkele senioren elkaar. Oud-spelers halen herinneringen op. De leden van de supportersvereniging raken hun loten vlotjes kwijt en naarmate het middaguur vordert gaan de broodjes en snacks over de toonbank. De viskraam wordt gevonden, de tap loopt. Muziek houdt de hele dag de sfeer erin, live bands en het optreden van Alex brachten de boel in beweging. De speler en speelster van het jaar werden bekend gemaakt. Bij de mannen was dit Rob Zandbergen en bij de vrouwen ging Tirza Kromhout met de eer strijken.

05/06/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media