HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Telecom-factory sponsort onze Kabouters en Mini’s


Kabouters & Mini’s
Onze kabouters en de mini’s zijn niet meer weg te denken bij FC Rijnvogels. Vanaf hun vierde jaar kunnen kinderen bij FC Rijnvogels terecht om lekker ongedwongen tegen een balletje aan te trappen. Middels allerlei leuke spelletjes krijgen de pupillen zo hun eerste balcontacten en bouwen ze onbewust aan hun balgevoel. Vanaf dit seizoen staat onze jongste jeugd onder de bezielende leiding van 3 toptrainsters. Wilma Plokker, Fiona van der Plas en Wilma Kerpershoek nemen de jonge voetballertjes aan de hand en verzorgen de trainingen en wedstrijdjes waarin PLEZIER te allen tijde voorop staat. Vanaf deze week lopen onze kabouters en mini’s er warmpjes bij in hun nieuwe trainingspakken welke zijn aangeboden door de Telecom-Factory.

Telecom-Factory
Telecom-Factory is een relatief nieuwe winkel en is gevestigd op het winkelcentrum Bosplein. Op het Bosplein 8 kunt u terecht bij Ismaël van Telecom-Factory voor alle zaken rondom telecom. Maar voor ook re-fill printinkt, printers en reparaties is iedereen welkom.

FC Rijnvogels dankt Ismaël van de Telecom-Factory voor deze geste en verwelkomen hem in de grote groep sponsors dat FC Rijnvogels een warm hart toedraagt.

14/02/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media