HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

TECHNISCHE COMMISSIE | Jan Ram blijft aan bij vrouwen- en jeugdafdeling

Het bestuur van FC Rijnvogels is verheugd te melden dat Jan Ram ook volgend seizoen de technische zaken bij de vrouwenafdeling blijft behartigen als technisch manager. Daarnaast zal hij zich ook deels blijven inzetten voor het technisch hart van de jeugdafdeling.

Het wordt voor de Leidenaar zijn derde seizoen op De Kooltuin. In het Leidse heeft Jan eerst als speler en later als trainer in de afgelopen decennia een mooie staat van dienst opgebouwd. In de zomer van 2022 kwam Jan in dienst bij FC Rijnvogels en er zijn mede dankzij zijn tomeloze inzet mooie stappen gezet in het beleid en de structuur bij de vrouwen- en de jeugdafdeling.

Jan voelt zich als een vis in het water op sportpark De Kooltuin en is helemaal opgenomen in de Rijnvogel familie. Het bestuur van FC Rijnvogels is zeer tevreden over zijn werkzaamheden en wil graag de ingezette lijn van de afgelopen tijd doorzetten met Jan als technisch manager van de vrouwenafdeling en in het technisch hart bij de jeugd.

We feliciteren Jan met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog veel mooie momenten toe bij de Rijnvogel familie. Op naar een mooie toekomst!

Bestuur FC Rijnvogels

11/06/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media