HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Update: Techniektraining start op woensdag 15 maart!

Update: de techniektraining start een week later. Door de vakantie hebben veel spelers nog niet de mogelijkheid gehad om zich op te geven.

De deadline voor het inschrijven staat nu op zaterdag 11 maart. Dan is de laatste mogelijkheid!

——————-

Techniektraining Woensdag 8 Maart.

De Jeugdcommissie van FCR organiseert vanaf 8 maart 2017 een clinic techniektraining voor JO-12 (1e jaar D), JO- 9-11(E ),JO-8-7 ( F pupillen)

De clinic zal op 8 woensdagen, aanvang +/- 15.00 uur gegeven worden. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De training zal gegeven worden door gediplomeerde, zeer ervaren en hoog gekwalificeerde trainers. Trainers: Philip vd Eijkel (TC3), Mick v Prehn (TC2) ,Jaap Barnhoorn Gerbrand Kuipers (TC3), Ina Barnhoorn ( Jr.Trainer), Alex de Haar (Jr.Trainer)

De Techniektraining zal volgens de Wiel Coerver – methode uitgevoerd worden Wiel Coerver oud trainer van Feyenoord is vooral bekend geworden met de Coerver-methode die gericht is op zoveel mogelijke bal beheersing, aangevuld met de nodige techniek. Coerver is in tal van landen actief geweest om zijn methode aan jeugdige voetballers te onderwijzen. Ook zijn er boeken en dvd’s uitgebracht om de oefenstof duidelijk te maken. De Coerver-methode wordt in tal van landen door vele nationale voetbalbonden en clubs omarmd, onder andere door de jeugdafdeling van Manchester United

Voor info: gerbrandkuipers@online.nl

 

 

Inschrijfformulier techniektraining voorjaar 2017.

 

Verbeter je techniek!
Voetbal samen met je vrienden!
FC Rijnvogels heeft voor de jongere jeugdleden ( JO8 – JO12, MO11 en MO13 ) een techniek cursus opgezet die zal bestaan uit acht techniek trainingen. Deze trainingen vallen buiten de reguliere trainingen en zullen plaats vinden op woensdagmiddag. Alle jeugdleden in deze leeftijdscategorie van ieder niveau, kunnen zich hier voor opgeven. Hiernaast zijn ook vrienden en vriendinnen, die niet FC Rijnvogels lid zijn, van harte uitgenodigd om zich in te schrijven! Ieder FC Rijnvogels lid mag één vriendje/ vriendinnetje laten inschrijven.

 

Trainers: Philip van de Eijkel TC3, Mick van Prehn TC2, Jaap Barnhoorn TC3, Gerbrand Kuipers TC3, Ina Barnhoorn (Jr. trainer) en Alex de Haar (Jr. trainer).

 

Kosten:

FC Rijnvogels leden: € 40,00

Niet leden: € 50,00

Inschrijfgeld overmaken op: NL 55 Rabo 0331 7040 48

 

Trainingstijden
De trainingstijden hangen af van het aantal inschrijvingen. Het zal om +/- 15.00 uur zijn dat de trainingen plaats gaan aanvangen.

De eerste training zal plaats vinden op woensdag 8 maart!

Om je in te schrijven voor de cursus moet je de volgende gegevens invullen en daarna het formulier weer inleveren bij je trainer of opsturen via de mail naar gerbrandkuipers@online.nl

 

Voornaam:………………………………………………………………………………………………………………………

Achternaam:……………………………………………………………………………………………………………………

Geboortedatum:…………………………………………………………………………………………………………………

Email:……………………………………………………………………………………………………………………………

Email ouders:……………………………………………………………………………………………………………………………

Telefoonnummer:………………………………………………………………………………………………………………

Lid voetbalclub:………………………………………………………………………………………………………………………

Speelt in  team:………………………………………………………………………………………………………………

 

Inschrijven kan t/m zaterdag 4 maart! Let op! Vol is Vol!!

 

Na inschrijving krijgen jullie via de mail meer informatie wat betreft de techniekcursus. Ik zie jullie graag met velen op woensdag 8 maart!

 

Met vriendelijke groet,

Gerbrand Kuipers

FC Rijnvogels.

05/03/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media