HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Support Vrouwen 1 morgen richting de hoofdklasse op onze eigen Kooltuin

Voorbeschouwing FCR VR1 – Ter Leede VR2

Een onvervalste derby die de beslissing gaat brengen welke club er volgend seizoen deel gaat uitmaken van de hoofdklasse. Rijnvogels tegen Ter Leede. Een mooier affiche voor de finale van de nacompetitie bestaat er niet.

En wat zijn de belangen groot. Slaat Ter Leede de aanval van Rijnvogels af of gaat er een wisseling van de wacht plaatsvinden? Morgen om 14.30 uur is de eerste wedstrijd van het tweeluik op De Kooltuin. Onder tropischeomstandigheden, het kwik loopt morgen op naar dertig graden.

Rijnvogels is tot in details voorbereid op de rood-gelen uit Sassenheim. Er werd deze week uitstekend getraind, de vonken vlogen er vanaf. Iedereen is bezig met maar één doel en dat is voor het team alles er uit halen wat er in zit. De bezoekers zullen dat ook willen. In de vorige ronde won Ter Leede tweemaal ruim van VV De Weide. De nummer vijf van de 1e klasse B. Rijnvogels moest thuis tegen SC Stiens nog een gelijkspel toestaan, maar sloeg in de return genadeloos toe met een 0-4 overwinning.

We hopen dat iedereen, wie Rijnvogels een warm hart toedraagt, zaterdag De Kooltuin verkiest boven het Katwijkse strand. Laten we deze unieke kans aangrijpen om ons vlaggenschip naar grote hoogte te supporten.

Zaterdag 27 mei 2017
FC Rijnvogels VR1 – Ter Leede VR2
Sportpark De Kooltuin

18/05/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media