HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SUPPORT | Kom zaterdag naar de Kooltuin

Beste Rijnvogels,

Aanstaande zaterdag 27 mei 2023 staat de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal op het programma thuis tegen Excelsior’ 31 uit Rijssen. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt op sportpark de Kooltuin. Graag willen wij de Rijnvogelfamilie uitnodigen om dit geweldige seizoen in stijl af te sluiten. En het is direct de aftrap voor de Familiedagen 2023. Jullie aanwezigheid en support is voor, tijdens en na de wedstrijd hiervoor nodig.

Sfeeractie

De Evenementencommissie verzorgt ook tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen 2022-2023 weer voor een passende sfeeractie. Daarvoor hebben wij iedereen nodig, zowel de jeugd als de oudere supporters.

Afscheid stafleden en spelers

Na afloop van de wedstrijd zullen de vertrekkende stafleden en spelers in het zonnetje gezet worden op het terras en evenementenplein. Stafleden en spelers die ervoor gezorgd hebben dat vorig seizoen het kampioenschap in de Hoofdklasse A is behaald, dat wij als promovendus een meer dan prima seizoen hebben gedraaid in de Derde Divisie Zaterdag én dat FC Rijnvogels weer op de kaart staat. Zij verdienen dan ook een waardig afscheid!

‘Q-Music het foute uur’ – DJ Vincent – Frank the Tank

Een derde helft zonder muziek is natuurlijk geen échte derde helft. Rondom het afscheid van de vertrekkende stafleden en spelers zal DJ Vincent het terras voorzien van de nodige muzikale hits. Kort hierna zal ‘Q-Music het foute uur’ haar opwachting maken om terug te gaan naar eerdere jaren met foute hits en oude knallers. Tot slot sluiten we af met Frank the Tank samen met DJ Vincent. Frank zal als percussionist (slaginstrument) de avond trommelend afsluiten.

Verkoop superloterij

Rondom de wedstrijd zijn de loten voor de superloterij op zaterdag 3 juni 2023 (slotdag) weer te koop bij de mannen van de Evenementencommissie. De prijs per lot is 5 euro en kan per pin of contact worden afgerekend. Hieronder een kleine greep uit het grote aantal fantastische prijzen: Trek mountainbike, een kinderfiets, 2 kaarten F1 Zandvoort zondag, 4 kaarten thuiswedstrijd NL elftal, een volledig ingerichte partytent, Sonos Roam, Apple AirPods, een VIP-diner voor 2 personen bij het Wapen van Kattuk, 5 VIP-kaarten thuiswedstrijd Telstar, 2 kaarten F1 Zandvoort zaterdag en een Nintendo Switch. Naast de vele cadeaubonnen, boodschappentassen en versproducten.

Wij hebben er zin in en zien jullie graag aanstaande zaterdag op het terras en evenementenplein. De weersvoorspellingen zijn ons – op moment van schrijven – gunstig gezind. Mooier kunnen we de Familiedagen 2023 niet starten!

Sportieve groet,

Evenementencommissie FC Rijnvogels

25/05/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media