HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SUPPORT | Busreis naar ARC (combi-tickets)

Op het moment van schrijven zijn er nog drie wedstrijden te spelen in de Hoofdklasse A. Eerst komt a.s. dinsdag om 20.00 uur Smitshoek op bezoek en op zaterdag 28 mei om 14.30 uur staat de uitwedstrijd tegen ARC op het programma.

Om ons vlaggenschip weer van de nodige support en steun te voorzien in deze laatste fase van het seizoen, vragen wij alle Rijnvogels zich op te geven voor de bus. Let op, bij ARC is die dag een groot toernooi en is er weinig parkeergelegenheid❗️

Geef je dus snel op via evenementen@fcrijnvogels.nl en garandeer je van een busplek en entreeticket. Er zullen combi-tickets worden verkocht. De prijzen zijn: 10 euro voor jeugd t/m 17 jaar en 15 euro voor volwassenen. Hierbij geldt voor de bussen vol = vol!

De combi-tickets kunnen volgende week woensdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur opgehaald worden – na betaling – in de kantine op sportpark de Kooltuin. Ook de mensen die zich al eerder hebben opgegeven voor de (party)bus moeten hun combi-ticket ophalen. Voor de partybus moet nog 5 euro betaald worden per persoon voor het entreeticket.

De verzameltijd is 12.30 – 12.45 uur en de bussen vertrekken om 13.00 uur richting Alphen a/d Rijn.

Eén team één taak!

#WIJZIJNFCR

23/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media