HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SUPPORT | Bekerderby tegen VVSB

Beste Rijnvogels,

Zaterdag 12 augustus 2023 gaan we dan echt beginnen met het seizoen 2023-2024. Nog niet voor de competitie, maar wel met een geweldig affiche in de KNVB beker. Het vlaggenschip trapt dan om 15.30 uur af tegen competitiegenoot VVSB in Noordwijkerhout.

Wij verzoeken alle Rijnvogelsupporters zaterdag naar Noordwijkerhout te komen voor deze derby. Voor de supporters van 18+ verzamelen wij bij Café-bar Madero (Zeestraat 10, Noordwijkhout). Vanaf 13.00 uur zijn wij van harte welkom bij dit gezellige café in hartje centrum. Vanuit hier vertrekken wij te voet rond 14.45 uur richting sportpark de Boekhorst, op zo’n 10 minuten loopafstand. De Evenementencommissie zorgt in samenwerking met Madero voor livemuziek ter plaatse, dus kom gezellig voorbeschouwen op de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Via deze weg willen wij alvast benadrukken dat het afsteken van vuurwerk binnen de hekken van het sportpark niet is toegestaan. Het afsteken van vuurwerk kan de club een hoge boete opleveren, welke zal worden verhaald op de dader(s).

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om vooraf gezamenlijk voor te beschouwen, dan zien we jou graag langs de lijn om onze mannen naar een resultaat te supporten!

Sportieve groet,

Evenementencommissie

07/08/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media