HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SUPPORT | Algemene info busreis zaterdag 28 mei

Beste Rijnvogels,

De teleurstelling gisteren na de onnodige verliespartij tegen Smitshoek moet snel worden omgezet. Aanstaande zaterdag 28 mei staat namelijk de uitwedstrijd tegen ARC in Alphen a/d Rijn op het programma. Rug recht en op naar zaterdag, als één team, bestaande uit de selectie, staf, TC, ouders, familie, vrienden en alle supporters.

De combi-tickets vlogen de afgelopen dagen over de toonbank, wat geresulteerd heeft in 6 volle bussen die ons vlaggenschip achterna gaan reizen. Hieronder de algemene informatie richting zaterdag:

Ophaalmomenten combi-tickets

Woensdag 25-05 en vrijdag 27-05 kunnen de combi-tickets tussen 19.00 uur en 20.00 uur opgehaald worden – na betaling – in de kantine van FC Rijnvogels. Bij het ophalen krijgt iedereen per persoon een genummerde buskaart en een entreekaart. Voor de partybus moet per persoon nog 5 euro betaald worden voor de entreekaart. Betaling kan door middel van pinnen of contant.

Losse entreekaarten

Op de hierboven vermelde ophaalmomenten zijn er ook losse entreekaarten te koop. De prijzen hiervoor zijn 5 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor jeugd. Betaling kan door middel van pinnen of contant.

Verzamel- en vertrektijd

De verzameltijd voor de ‘normale’ bussen is 12.30 uur – 12.45 uur. Uiterlijk 13.00 uur vertrekken deze bussen richting Alphen a/d Rijn. De verzameltijd voor de ‘partybussen’ is 12.15 uur – 12.30 uur, met de uiterlijke vertrektijd om 12.45 uur.

Geen parkeergelegenheid

Let op, bij ARC is die dag een groot toernooi en is er weinig tot geen parkeergelegenheid. Er zijn nog +- 15 combi-tickets beschikbaar, dus geef je snel op via evenementen@fcrijnvogels.nl. De prijzen van de combi-tickets zijn 10 euro voor jeugd t/m 17 jaar en 15 euro voor volwassenen.

Op naar zaterdag met z’n allen! Eén team één taak!

#WIJZIJNFCR

25/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media