HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SUPER SATURDAY | Zaterdag is het feest met The Afternooners!

Het wordt een Paasweekend om naar uit te kijken op sportpark De Kooltuin! Zaterdag speelt eerst om 11.30 uur Vrouwen 1 tegen Wartburgia en daarna neemt ons vlaggenschip het om 14.30 uur op tegen FC ’s Gravenzande om het daarna op maandag, wederom thuis om 14.30 uur, op te nemen tegen Poortugaal. Maar eerst aanstaande zaterdag! Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een topdag van te maken zoals alleen wij dat kunnen bij FC Rijnvogels. Na de wedstrijd, in de lentezon op het terras, zullen The Afternooners de derde helft van een feestelijke tintje gaan voorzien.

Als onze trouwe supporters zoals altijd onze teams luid en massaal steunen zorgen wij zoals altijd voor een feestje na afloop. De wisselwerking is fantastisch dit seizoen en daar willen we graag nog een schepje bovenop doen. Uiteraard zal ook het Rad van Avontuur weer overuren draaien tussen de live muziek door.

The Afternooners is een trio met een enorm uitgebreid repertoire. De band is in 2013 begonnen met spelen en een middagje Afternooners is het best te omschrijven als een heerlijke muzikale reis door de tijd met liedjes die er toe doen vanuit de fifties tot nu. Van rustige en mooie sfeersongs om door te gaan naar het moment dat de voetjes van de vloer kunnen.

Programma zaterdag 16 april 
11.30 uur | FCR VR1 – Wartburgia VR1
14.30 uur | FCR 1 – FC ’s Gravenzande 1
Na de wedstrijd van het eerste een feestelijke 3e helft met The Afternooners!

 

14/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media