HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Super Gewone Mensen gezocht!

Zoals u wellicht bij de ingang van het sportpark van FCR heeft gezien, hangt daar sinds kort een poster. Op deze roze poster ziet u de tekst staan “Tim (12) zoekt een pleegmoeder die hem vanaf deze plek komt toejuichen.”

Pleegzorg Nederland
Dit initiatief is een campagne van Pleegzorg Nederland. De campagne draagt de naam ‘Supergewone Mensen Gezocht’. Met deze campagne wordt er aandacht gevraagd voor het tekort aan pleegouders in Nederland. Omdat sportverenigingen een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen, wil deze campagne de posters bij iedere sportvereniging in Nederland ophangen en op deze manier alle mensen die nog een plekje vrij hebben, aanspreken om pleegouder te worden. Toen de vraag aan FCR werd gesteld of zij wilden mee werken aan dit initiatief, zeiden zei gelijk ja! Een mooi initiatief van de sportclub om zo hun bijdrage te leveren aan deze actie.

http://supergewonemensengezocht.nl

Vrouwen 4
De poster met de vraag aan FCR kwam bij Marissa Braun vandaan, zij is zelf werkzaam in de jeugdhulpverlening bij Jeugdformaat. Toen zij aan haar eigen voetbalteam vroeg of zij mee wilden werken door middel van een foto, zei Vrouwen4 direct enthousiast ook ja! Zo gezegd, zo gedaan en nu hopen op de aandacht die deze poster verdient!

09/12/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media