HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Stem op onze Gerard Bol

Beste Rijnvogelscollega’s,

Yes… ik ben toch geplaatst in de landelijke finale namens de website Leiden Amateur Voetbal waar ik wekelijks voor schrijf. Tot dinsdag 2/5 12.00 uur kan je stemmen op jouw favoriete voetbalverslag (zie hieronder voor verdere informatie). Mijn verslag met foto’s was van de spetterende wedstrijd Van Nispen – ASC (5-0) uit de derde klasse van zondag 23/4.

Wil je stemmen, hopelijk op mij, klik dan de link naar ‘Staantribune’ hieronder aan. Bij ‘Stem op de beste beschrijver amateurvoetbal’ kan je mijn verslag lezen bij ‘Gerard Bol Leiden Amateurvoetbal’ en… stemmen. Kom ik bij de beste drie dan zal de vakjury zich over de winnaar uitspreken. Die wordt zaterdag 27/5 op Het Kasteel bekend gemaakt.

Dit staat er op de website van Leiden Amateur Voetbal:

Staantribune is in samenwerking met acht verschillende regionale voetbalplatforms op zoek naar de Beste Beschrijver Amateurvoetbal. Inmiddels is de strijd gevorderd tot de landelijke finaleronde. Tot dinsdag 2 mei 12.00 uur zijn de stembussen geopend voor de publieksjury. Dit levert een top 3 op die vervolgens door een vakjury wordt beoordeeld. De uiteindelijke winnaar van de enige echte ‘Broodje Bal Award’ wordt op de Engelse Voetbaldag op 27 mei gekozen en gehuldigd. Namens LeidenAmateurVoetbal.nl is Gerard Bol deelnemer. U kunt hier stemmen: : http://www.staantribune.nl/bba

Met sportieve schrijfgroet,

Gerard Bol.

29/04/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media