HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

STATIEGELDACTIE | Spaar mee voor FC Rijnvogels

Supermarkt Coop locatie Katwijk aan den Rijn draagt bij aan betrokkenheid in de buurt en selecteert elk jaar een aantal doelen of projecten die zij extra kunnen steunen. Zoals bekend is op De Kooltuin het jeugdhonk op fantastische wijze opgeknapt en gerenoveerd. Wel is men nog op zoek naar de finishing touch, een discolamp en enkele spelletjes om het echt helemaal af te maken.

 

De statiegeldactie is een project waar iedereen aan mee kan doen. Je kan je statiegeldnamelijk doneren aan FC Rijnvogels, uiteraard kan dit gewoon in de winkel. De eerste 8 euro is zelfs al gedoneerd. Als je doneert krijg je ook een bonnetje, deze moet je goed bewaren en je naam erop zetten. Er is namelijk een prijs voor degene die het meeste geld ophaalt.

 

Bij meer dan twintig flessen is het ook mogelijk dat wij het voor je komen ophalen. Stuur dan even een mailtje naar jeugdactiviteitenfcr@gmail.com!

 

We hopen dat velen de gang naar de Coop in Katwijk aan den Rijn weten te maken. Bij vragen kan je altijd een mailtje sturen naar eerder genoemd emailadres. We geloven in de kracht van samen!

 

13/12/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media