HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORNIEUWS| FC Rijnvogels kiest met AGF-horecagroothandel van der Mey voor gezond

De businessclub is zeer verheugd dat het Rijnsburgse familiebedrijf Van der Mey, Quality Food & Vegetables en FC Rijnvogels zich samen in gaan zetten om onze jeugd gezonder te laten snoepen. Iedere zaterdag zal Van der Mey, Quality Food & Vegetables een stellage neerzetten op De Kooltuin met de lekkerste stukken fruit die je maar kan bedenken. Speciaal voor de jeugd, hoewel er natuurlijk een oogje dicht geknepen zal worden als papa, mama, opa of oma ook een heerlijk stukje fruit wil proeven!

Van der Mey, Quality Food & Vegetables

Van der Mey, Quality Food & Vegetables heet het Rijnsburgse bedrijf voluit. Van der Mey is gespecialiseerd in levering van AGF aan horeca, bedrijfskantines en instellingen. Aardappels, Groente en Fruit dus. De kwaliteiten van hun producten en de service van Van der Mey, Quality Food & Vegetables zijn de belangrijkste handelsmerken van de AGF-groothandel.

Meer dan AGF alleen

Maar van der Mey, Quality Food & Vegetables levert wel meer dan alleen het bekende AGF. Voor verse sappen, zuivel, kazen, noten en zelfs pasta’s kan je ook bij het Rijnsburgse familiebedrijf terecht. Op hun website vind je alles over Van der Mey, Quality Food & Vegetables. Een overzicht van hun producten tot erg lekkere recepten. Een bezoekje waard!

FC Rijnvogels is zeer blij dat ze Van der Mey, Quality Food & Vegetables mogen toevoegen aan de sponsorgroep van de club en heet hen van harte welkom!


Businessclub
Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

09/12/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media