HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORNIEUWS| Dubbellaags contract met The Good Roll

FC Rijnvogels heeft in The Good Roll een nieuwe, landelijk opererende, sponsor binnengehaald. Chris van Dijk tekende namens het Weesper bedrijf het contract dat onze mooie club en de wc-papier producent met elkaar verbindt.

 

The Good Roll

The Good Roll is een company dat wc-papier maakt. Op zich niets bijzonders zou je zeggen, maar dit bedrijf onderscheidt zich doordat zij het net even anders doen. Het toiletpapier dat zij vervaardigen is gemaakt van 100% gerecycled papier! Je herkent deze unieke rollen ook door hun kleurrijke en vrolijke wikkels waar de wc-rollen in verpakt zijn. Er wordt namelijk geen plastic gebruikt voor de verpakking maar uitsluitend papier.

fairplay

SIMAVI

50% van de nettowinst van The Good Roll investeren zij samen met de partners van stichting Simavi in de installatie van veilige toiletten in Oost-Afrika. De toegang tot een veilig toilet is namelijk niet alleen belangrijk in je eigen huis: om de basisgezondheid te verbeteren moeten veilige toiletten ook op publieke plekken, zoals scholen beschikbaar zijn. Met de aanleg van deze toiletten en het verspreiden van kennis over hygiëne worden levensgevaarlijke ziektes voorkomen en kunnen kinderen veilig naar school. Zo kunnen ze zich ontwikkelen en breken ze uit de vicieuze cirkel van armoede.

toiletpaper that builds toilets

En daar is het voor The Good Roll nog niet mee klaar! Naast het verkopen van een 100% duurzaam product willen zij ook een directe maatschappelijke bijdrage leveren. Daarom hebben zij ervoor gekozen om voor een deel het wikkelen en verpakken van hun producten te werken met een sociale onderneming. Op deze manier biedt The Good Roll werk en begeleiding aan meer dan 50 mensen!

this is why we roll

 

Fairplay
En zo is The Good Roll met hun producten zorgzaam voor het goede doel, de aarde, onze maatschappij én onze eigen billen. FC Rijnvogels is erg blij dat zij zich in dit rijtje mogen scharen en heet The Good Roll van harte welkom bij onze mooie club.

 


Businessclub
Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

 

25/11/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media