HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORING | VertrouwensPersonen Duin- en Bollenstreek koppelt zich aan FC Rijnvogels

De Businessclub kan zich weer in de handen wrijven met de sponsorovereenkomst met VertrouwensPersonen Duin- en Bollenstreek. Tijdens de boottrip die de Businessclub voor zijn leden organiseerde zijn de handtekeningen gezet onder een nieuw contract.

 

VertrouwensPersonen Duin- en Bollenstreek

VertrouwensPersonen Duin- en Bollenstreek, kortweg VPDB, ondersteunt medewerkers en organisaties om het beste uit onderlinge werkrelaties te halen door bewuster samen te werken en met elkaar een positief en veilig werkklimaat te manifesteren.

“De negatieve gevolgen van grensoverschrijdend gedrag kunnen enorm zijn voor zowel mens als organisatie. Daarom moet dit zo snel mogelijk stoppen, of beter nog, worden voorkomen. Daar dragen wij graag aan bij!”

Miriam de Haas-Schelvis – Oprichter VertrouwensPersonen Duin- en Bollenstreek

Werkgevers, klein of groot, zijn vanuit de Arbowet wettelijk verplicht een veilige werkomgeving te bieden aan medewerkers. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon is een mogelijkheid om invulling te geven aan deze verplichting. Een positieve werkomgeving, houdt uw medewerkers met plezier aan het werk. Dat bevordert de productiviteit en prestaties én voorkomt ongewenst gedrag en verzuim.

Meer weten wat de VPDB voor u kan betekenen? Check even de website: https://vpdb.nl/

Ook bij FC Rijnvogels is VPDB actief. De vertrouwenspersoon vormt het aanspreekpunt voor leden, ouders, vrijwilligers en bezoekers die te maken hebben gekregen met ongewenst gedrag op sportpark De Kooltuin. Deze vertrouwenspersoon werkt volledig onafhankelijk en neemt vragen, klachten en meldingen in behandeling.
Meer lezen over de Normen en waarden commissie en/of over de vertrouwenspersoon? Lees het artikel elders op onze site: https://www.fcrijnvogels.nl/clubinfo/normen-en-waarden/

 

 

FC Rijnvogels bedankt VertrouwensPersonen Duin- en Bollenstreek voor deze nieuwe samenwerking en heet hen van harte welkom bij onze club.

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

07/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media