HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORING| Schildersbedrijf Schaap nieuwste sponsor FC Rijnvogels

Onze businessclub is verheugd te melden dat Schildersbedrijf Schaap een sponsorcontract heeft getekend bij FC Rijnvogels.

 

Schildersbedrijf Schaap

Al 30 jaar werken de schilders van Schildersbedrijf Schaap in en rondom Katwijk aan de meest uiteenlopende projecten. Met hun passie voor het vak zijn zij een begrip voor Katwijk en ver daarbuiten.

U staat 1-0 voor met Schildersbedrijf Schaap

Van schilderwerk binnen en buiten, behangen, sauzen van wanden en plafonds, houtrotbehandeling tot meerjarig onderhoud. Alles zit in het pakket van Schaap. En wist u dat zij een erkend leerbedrijf zijn? Neem eens een kijkje op de website van Schildersbedrijf Schaap of geef ze een mailtje voor een vrijblijvend offerte.

 

 

En nu heeft Schildersbedrijf Schaap zich dus verbonden met FC Rijnvogels. Het nieuwe reclamebord pronkt inmiddels al rond veld 1. FC Rijnvogels is zeer content met het nieuwste lid in de “sponsorfamilie” en heet Schildersbedrijf Schaap van harte welkom bij onze club.

 

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

26/02/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media