HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORING| Hilverda De Boer nieuwste lid Businessclub

De Businessclub is verheugd te melden dat bloemen- en plantenexporteur Hilverda De Boer is toegevoegd aan ons “sponsorkorps”.

 

Hilverda De Boer

Hilverda De Boer, al vanaf 1909 werkzaam als sierteeltspecialist, specialiseert zich in de verkoop van bloemen, planten en snijgroen van de hoogste kwaliteit en de beste kwekers. Zij leveren onder andere aan groothandels, bloemistenketens en evenementenorganisatoren en zijn actief in maar liefst 60 landen!

Op hun website is goed te zien hoe omvangrijk Hilverda De Boer is. Met ruim 250 medewerkers én met kantoren in Amerika, Noorwegen en Zweden is Hilverda De Boer een speler van formaat op het gebied van groen. Als exporterende groothandel richten zij zich op groenspecialisten zoals bloemisten, groothandels, importeurs, interieur- en kantoorinrichters, arrangeurs en tuinarchitecten!

 

 

FC Rijnvogels is zeer blij met Hilverda De Boer als nieuwste aanwinst en heet hen van harte welkom bij onze mooie club.

 

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

26/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media