HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORING| Dobbe Transport en FC Rijnvogels verbinden zich aan elkaar

De heer Piet Dobbe van Dobbe Transport heeft een sponsorcontract ondertekend wat het transportbedrijf uit Roelofarendsveen verbindt aan onze Katwijk Binse club FC Rijnvogels.

 

Dobbe TRANSPORT

De roots van Dobbe Transport liggen in Kaag en Braassem en dateert al van ruim 170 jaar terug! Ooit begonnen als zeil transport over water en ondertussen uitgegroeid tot een gerenommeerde logistieke dienstverlener met ruim 150 medewerkers. Dobbe Transport opereert in de Benelux, heeft vaste lijnen naar Frankrijk en hebben vervoersoplossingen voor de meeste bestemmingen in de rest van Europa!
Wat is uw logistieke uitdaging? Neem vrijblijvend contact op met Dobbe Transport en laat u uitnodigen voor een lekker bakje koffie in Roelofarendsveen om samen tot de juiste oplossing te komen.

 

 

De Businessclub is zeer verheugd dat Dobbe Transport zich aan FC Rijnvogels verbonden heeft en heet hen van harte welkom op ons sportpark bij onze mooie club.

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

16/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media