HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORING| DJO groep nieuwste lid in “sponsorkorps” FC Rijnvogels

Deze week heeft Daniël van Duijn zijn handtekening gezet onder het contract dat DJO groep uit Noordwijkerhout verbindt aan FC Rijnvogels. 

 

DJO groep

Het relatief jonge bedrijf (opgericht in 2018) uit Noordwijkerhout is gespecialiseerd in de waterbouw en grondwerk. Daniël van Duijn, Sjaak Jansen en Willem Ouwehand hebben in het verleden al ruimschoots hun sporen verdiend in de grond- weg- en waterbouw en hebben in 2018 hun krachten gebundeld in de DJO groep.

“Ons werk is ons visitekaartje”

De grootste drijfveer van DJO groep is eigenlijk hun trots op het eigen werk dat ze leveren. Een betere drijfveer kan je niet hebben, want het stuwt ze naar de beste resultaten! Voor het plaatsen van damwanden, beschoeiingen, vlonders of bruggen ben je bij DJO groep aan het juiste adres.

Het voorbereidende grondverzetwerk, bestratingen en het onderhoud maakt het plaatje helemaal compleet. Breng eens een bezoekje aan de website www.djogroep.nl of stuur ze mailtje voor verdere info en/of offerteaanvraag info@djogroep.nl

 

De businessclub is erg blij met DJO groep als nieuwste lid van onze Rijnvogelfamilie en heet hen van harte welkom bij onze club.

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

17/10/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media