HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORING| De Roskam tekent sponsorcontract FC Rijnvogels

Onze Businessclub is verheugd te kunnen melden dat De Roskam en FC Rijnvogels elkaar gevonden hebben in een sponsorcontract. Onder toeziend oog van Rolf Mulder werden vorige week tijdens de gezellige boottrip de nodige handtekeningen gezet.

 

De Roskam

De Roskam is al eeuwenlang een beeldbepalend pand in Katwijk aan den Rijn. Je kan er terecht voor feesten en partijen tot ruim 200 personen! Het is ook een ideale locatie voor verjaardagsborrels en bruiloften. Neem eens een kijkje op hun website en check de mogelijkheden.

De Roskam wordt ook wel de huiskamer van Kattuk Binnen genoemd. Je loopt hier naar binnen voor een lekker bakje koffie of om gezellig met vrienden/familie wat te drinken. Wist u dat ze wel 7! soorten bier op de tap hebben? Of scoor bij De Roskam een heerlijk schepijsje. Ook om een terrasje te pakken hoef je “het dorp” niet uit. Kortom voor grote feestjes én kleine feestjes ben je bij De Roskam aan het juiste adres.

 

 

FC Rijnvogels bedankt De Roskam voor deze nieuwe samenwerking en heet hen van harte welkom bij onze club.

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

27/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media