HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORING| BollenstreekSolar nieuwste sponsor FC Rijnvogels

Onder toeziend oog van voorzitter Marcel van Duijn heeft de heer Dirk Kuijt van BollenstreekSolar een contract ondertekend dat het Katwijkse bedrijf verbindt aan FC Rijnvogels.

 

BollenstreekSolar

Al vanaf 2013 is BollenstreekSolar actief bezig met het verduurzamen van woningen en bedrijven in de Duin- en Bollenstreek en ver daar buiten! Zeker op moment van spreken is besparen op de energierekening een belangrijke issue. Met zonnepanelen van BollenstreekSolar verdient u een groot deel van uw energierekening makkelijk terug en zijn de panelen na zo’n 6 à 7 jaar weer terugverdiend. Breng eens een bezoekje aan hun website en vraag een vrijblijvend offerte aan. Het team van BollenstreekSolar doet er alles aan om de klant te ontzorgen, te voorzien van een topproduct en zo Nederland weer een stukje duurzamer te maken.

———————————————————————————————————————————————————————-

Als speciale actie laat BollenstreekSolar voor een ieder die zonnepanelen aanschaft en vermeldt dat hij/zij van of voor FC Rijnvogels is, €10.00 per zonnepaneel terugvloeien naar onze club.

———————————————————————————————————————————————————————-

FC Rijnvogels is zeer blij met BollenstreekSolar als nieuwe sponsor en heet hen van harte welkom bij onze mooie club!

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

 

09/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media