HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Spelerspasfoto in Sportlink!!!!!!

Vanaf 1 november 2017 is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.

Daarom moet er van elk lid van FC Rijnvogels voor 1 november 2017 een correcte spelerspasfoto in Sportlink zijn vastgelegd. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

Er is door de KNVB voor deze werkwijze gekozen op verzoek van vele clubs en gebruikers, om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal ’te plakken’ op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

Tot 1 november 2017 kunnen leden zelf hun spelerspasfoto toevoegen of wijzigen via de voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november 2017 kan ook de ledenadministratie de foto’s toevoegen of wijzigen.

Welke voorwaarden?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200). De foto’s worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800×600.

Verzoek aan de trainers

Om te zorgen dat alle spelers van FC Rijvogels door een scheidsrechter kunnen worden herkend, is het van belang dat alle spelersfoto’s aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen. Bij deze dus het verzoek aan alle trainers/teamcoördinatoren om voor 1 november nog een keer goed door de spelersfoto’s van je team te lopen en deze waar nodig aan te vullen of te wijzigen.

Voor vragen en of problemen kun je contact op nemen met ledenadministratie@fcrijnvogels.nl

01/12/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media