HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SONSORNIEUWS| HJM-Logistics sponsort FC Rijnvogels

De mensen van de Businessclub hebben niet stil gezeten. Deze week werd HJM-Logistics binnen gehaald als nieuwe sponsor. HJM-Logistics is gespecialiseerd in allerhande verschepingen op het wereld toneel.

 

HJM-Logistics

HJM-Logistics is uw partner voor het verschepen van uw goederen over de gehele wereld. Met kantoren in Nederland, Spanje en in Azië-Pacific als onderdeel van de MV Groep, kan HJM-Logistics u wereldwijd bedienen.

Car Shipping zit in het DNA van HJM-Logistics en door hun jarenlange ervaring verzorgen zij de verscheping van uw goederen. Of dit nu te land, ter zee of door de lucht is, voor particulieren of ondernemers is HJM-Logistics dé partner voor uw logistieke wensen! Op hun website kan je alles vinden waar HJM-Logistics u mee van dienst kan zijn.

 

FC Rijnvogels is zeer verheugd dat HJM-Logistics zich aan onze club heeft verbonden en heet hen van harte welkom op De Kooltuin.

 

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

21/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media