HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Sluiting sportpark in de zomerstop

Einde van het seizoen zit er bijna weer op en de voorbereidingen voor volgend seizoen zijn al weer in volle gang. Zoals ieder jaar hebben we in overleg met een aantal commissies besloten tijdens de zomerperiode een rustperiode in te stellen voor het park en de vrijwilligers.

Vanaf maandag 18 juni tot en met zondag 12 augustus zal het sportpark ‘gedeeltelijk’ gesloten zijn.

Dit geldt niet voor de donderdagavonden tijdens het gebruikelijke zomeravond voetbal. Houdt er wel bij in de gaten dat er dan bijna tot geen materialen (doelen en ballen) aanwezig zijn en maar gebruik gemaakt kan worden van 3 kleedkamers (nr 7, 8 & 9). Dit is besloten om iedereen (spelers, speelsters, trainers, begeleiders en vrijwilligers) een rust periode te geven en om anderen de gelegenheid te geven om alles te inventariseren (materialen etc.) en voorbereidingen te treffen voor het volgende seizoen.

 

Let op!! Bovenstaand en onderstaand schema geldt niet voor de HR selectie en VR selectie. HR selectie zal in de periode van maandag  09-07-18 t/m 19-07-18 voorbereiding starten, dus wel gebruik maken van kleedkamer en materialen. 2e deel voorbereiding start op 06-08-18. VR selectie zal starten op zaterdag 11 augustus. Ook is er een oefenprogramma voor HR en VR ingepland.

 

Hieronder een korte opsomming voor de rest van de vereniging

Periode 18-06-18 t/m 12-08-18

Sportpark gedeeltelijk gesloten: Kan wel gebruik gemaakt worden van de kunstgras velden maar niet van materialen. Kleedkamers: Alleen op de donderdagen zijn er 3 beschikbaar voor het zomeravondvoetbal. Gebruik van ballen. Dit in overleg met Jan van den Berg (materialen@fcrijnvogels.nl). Dit is nog niet inzichtelijk wanneer alle ballen geïnventariseerd zijn.

Oefenwedstrijden : S.v.p. geen oefenwedstrijden inplannen

Periode vanaf 13-08-18 t/m beker/competitie (01-09-18)

Trainingen selectie teams: vanaf 13-08-18 t/m begin van beker/competitie kan weer gebruik gemaakt gaan worden van de kunstgras velden en kleedkamers.
Gebruik van ballen. Dit in overleg met Jan van den Berg (materialen@fcrijnvogels.nl). Is nog niet inzichtelijk wanneer alle ballen geïnventariseerd zijn. Jan komt hier nog op terug.

In principe zal vanaf 27-08-18 (na de schoolvakantie) alles weer volgens schema kunnen gaan lopen (trainingsschema, veld en kleedkamer indeling zal dan door Pieter Hazenoot  i.o.m. commissies, en Stichting opgemaakt zijn)

Oefenwedstrijden: vanaf zaterdag 18-08-18 kunnen thuis oefenwedstrijden ingepland worden en dan in principe alleen voor de selectie teams (niet op trainingsdagen). Bij geen tegenberichten kunnen de grasvelden vanaf 18-08-2018 gebruikt worden!!!

20/06/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media