HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Sluiting velden en wat is er te doen in de winterstop?

De feestdagen naderen met rasse schreden en dat zijn momenten dat de tijd even stil staat. Even de boel de boel laten en dat geldt ook voor al het werk op De Kooltuin. Voor veel vrijwilligers is de winterstop even een mooi moment om alles even neer te leggen en even uit te blazen.

Er geldt in de kerstvakantie een sluiting van het sportpark en vooral de velden. Op dinsdag 20 december kan er voor het laatst een balletje getrapt worden op De Kooltuin. Van woensdag 21 december t/m zondag 7 januari zijn de velden dicht. Er zijn nog wel wat activiteiten op ons sportpark, deze zijn hieronder terug te vinden.

Op dinsdag 20 december speelt FC Rijnvogels Onder 23 zijn laatste wedstrijd van het jaar. Er wordt gestreden om De Koetshuis Cup. In een thuiswedstrijd dient het af te rekenen met de zondagafdeling van Voorschoten ’97.  De wedstrijd zal om 20.00 uur beginnen. Beide teams hebben na twee wedstrijden de volle buit. Gaat al zo vroeg in de poulefase de beslissing vallen in de strijd om de eerste plaats? We gaan het zien!

Elke donderdagavond in de winterstop is de kantine op ons sportpark geopend. Om 20.00 uur is de bar geopend voor een kerstborreltje. Breekt zo lekker de week. En wees nou eerlijk, het is ook wel even fijn om in de vakantie De Kooltuin te bezoeken!

Vrijdag 30 december staat de jaarlijkse Oliebollenbingo op het programma. Het spektakel begint om 14.30 uur en een bingo kaart kost 5 euro. Wij zorgen voor zelfgebakken oliebollen en hopelijk vinden alle jeugdleden met hun ouders weer de weg naar ons sportpark. Meer informatie over de Oliebollenbingo is elders op de site te vinden.

Op dinsdag 3 januari om 20.00 uur is de nieuwjaarsborrel op Rijnvogels. Iedereen die Rijnvogels een warm hart toedraagt is natuurlijk weer van harte uitgenodigd om te klinken op het nieuwe jaar. De officiële uitnodiging zal in de loop van de winterstop op de site gepubliceerd worden!

20/12/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media