HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SLOTDAG | Clinic heren 1 en pannakoning Mehdi Amri

Beste Rijnvogels,

Zaterdag 3 juni 2023 staat de slotdag van de Familiedagen 2023 op het programma. Een dag vol activiteiten met voor de jeugd- en familieleden van FC Rijnvogels een geweldige activiteit aan het einde van de ochtend. Meervoudig wereldkampioen panna, Mehdi Amri, komt dan namelijk naar de Kooltuin. Voorafgaand zullen enkele selectiespelers van heren 1 de warming-up verzorgen, voordat Mehdi in een pannakooi spelers zal uitdagen voor een potje voetbal.

Een korte introductie. Het jonge Belgische talent Mehdi Amri is een zeer creatief panna voetballer, die freestyle en panna combineert tijdens zijn shows en in één tegen één wedstrijden. Amri begon al toen hij 13 was, op straat in Vilvoorde, vlakbij Brussel. Hij is meervoudig wereldkampioen panna en verovert al een aantal jaren de straten van Brussel met zijn freestyle videocontent. Met bijna 1 miljoen volgers op Instagram is hij zeer populair en een echte baltovenaar.

Check hier zijn Instagram pagina: MEHDI AMRI of oefen alvast met zijn tutorial op Youtube: MEHDI AMRI

De activiteit is gratis toegankelijk voor alle jeugdleden (en familieleden) van FC Rijnvogels. We starten om 11.00 uur met de spelers van heren 1, waarna Mehdi Amri rond 11.45 uur zal aansluiten tot 13.30 uur. Het advies en verzoek om je vooraf aan te melden via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl. Uiteraard zijn ook alle vaders, moeders en opa’s/oma’s van harte welkom op het hoofdveld tijdens dit evenement.

Voorafgaand en na afloop van het evenement, is er uiteraard van alles te beleven op onder andere het evenementenplein en het springkussensfestijn op veld 2C en 2D. Kom dus naar de Kooltuin en durf jij Mehdi uit te dagen in de pannakooi?

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie FC Rijnvogels

17/05/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media