HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SINTERKLAAS | FC Rijnvogels organiseert alternatief maar geweldig Sintfeest!

Helaas kan het Sinterklaasfeest door de huidige maatregelen niet doorgaan zoals we dat gewend zijn in Nederland en ook bij FC Rijnvogels. De afgelopen jaren kwam de Sint altijd met een grootse entree De Kooltuin op, was het een zoete inval met alle voetbalpieten en gingen de kinderen met een grote glimlach weer naar huis. Dit jaar moeten we het ietsje anders doen maar ook voor onze jeugdtak van de evenementencommissie is geen berg te hoog en geen probleem te groot.

We kunnen Sinterklaas helaas niet ontvangen op sportpark De Kooltuin, maar de Pieten kunnen wel naar de kinderen toe komen! Daarom organiseren wij voor alle jeugdleden tot en met 8 jaar en voor hun broertjes en zusjes een feestelijk bezoek op vrijdag 3 december. Omdat de Goedheiligman natuurlijk erg druk is in de dagen voor zijn verjaardag stuurt hij op deze dag tussen 16.00 en 18.00 uur een heleboel speciale Rijnpieten naar de kids van FC Rijnvogels. De bezoekjes van de Pieten worden ingedeeld in tijdvakken. De kosten zijn dit jaar €2,50 per kind en informatie kan opgevraagd worden via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl. De rest van de informatie over deze feestelijke middag zal via de mail naar u toekomen.

Voor de papa’s en de mama’s is het super belangrijk dat de kinderen voor zondag 28 november opgegeven kunnen worden via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl . Twijfel niet en geef u kinderen op, ondanks de maatregelen wordt dit een uniek Sinterklaasfeest via FC Rijnvogels. We gaan weer laten zien dat waarom we de gezelligste club van de omgeving zijn!

22/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media