HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SINT | Pietenfeest voor de deur bij de Rijnvogels familie!

Geen kinderfeest op De Kooltuin? Dan komen de Pieten wel naar de kinderen!

Soms moet je denken in oplossingen en als iemand daar vaak tegen aanloopt dan is het onze Goedheiligman wel. Een groots Sinterklaasfeest op De Kooltuin was dit jaar helaas niet mogelijk door de geldende maatregelen, maar in samenwerking met de Evenementencommissie wist de Sint ons toch weer feestelijk te verrassen. Het zenuwcentrum van de Pieten was dit jaar in De Zanderij in Katwijk aan den Rijn in plaats van sportpark De Kooltuin, een strategisch goede plek waar veel Rijnvogels leden snel te bereiken zijn.

En of het een Pietenfestijn werd. Met twee prachtig versierde bakfietsen, twee fietsen en twee scooters werden de leden van FC Rijnvogels ditmaal thuis in het zonnetje gezet door zeven geweldige Rijnpieten! Katwijk aan den Rijn, De Zanderij, Schutterswei, Katwijk aan Zee en de Bergstichting werden allemaal van een bezoekje voorzien en de FCR leden, inclusief hun broertjes en zusjes, kregen uiteraard allemaal een prachtig cadeau en een hand vol pepernoten. Sinterklaas hadden de Pieten maar thuis gelaten, want om de oude baas nou in een bakfiets te vervoeren rondom Katwijk is wellicht iets te gevaarlijk. Het was dolle pret op vrijdagmiddag 3 december met leuke cadeautjes, gezellige muziek en overheerlijke lekkernijen. De Rijnpieten gingen van deur tot deur en toverden bij veel kids een lach op hun gezicht.

Natuurlijk moest ook voorzitter Marcel van Duijn van een bezoekje worden voorzien en gelukkig was ook hij dit jaar lief geweest en was er geen vrees dat hij mee moest in de zak naar Spanje. De Pieten vonden het een geweldige middag, maar hopen dat ze volgend jaar weer gewoon een bezoek kunnen brengen aan hun geliefde sportpark De Kooltuin. Want daar vinden ze het altijd zo super gezellig.

Tot volgend jaar!

07/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media