HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrijwilligersavond groot succes!

Op vrijdagavond werd onze belangrijkste levensader van FC Rijnvogels in het zonnetje gezet. Onze vrijwilligers, de toppers van onze club! De organisatie van deze avond had er alles aan gedaan om deze avond tot een succes te maken en dat is uitstekend gelukt!

Traditiegetrouw bemande de selectie voor deze gelegenheid de bar. Romano van der Stoep verzond de tapjes over de bar als waren het scherpe steekpassjes. In de flanken bijgestaan door doelman Arie van der Niet, verzorger Dirk Koopmans en begeleider Frank Schmermbeck kwam er geen vrijwilliger droog te staan. Dirk-Jan van den Oever slingerde als ervaren ober door de goed gevulde kantine. Een sprint langs de lijn of een soloactie langs de bar, DJ draait er zijn handen niet voor om. En wie was die andere topper achter de bar? Een nieuwe spits? Of centrale verdediger? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Gerrit Ouwehand en Benno Rotteveel Lid van Verdienste

De avond werd geopend door Dirk Dijkhuizen waarna voorzitter Fred Verboon het woord nam. Een tweetal vrijwilligers werd eens extra in het zonnetje gezet. En niet onterecht! Ben Rotteveel en Gerrit Ouwehand zijn niet meer weg te denken op De Kooltuin. Het lijkt er wel eens op dat zij er al waren en dat er toen pas een voetbalvereniging omheen werd gebouwd. En zij zijn nog steeds iedere zaterdag op de club te vinden. Volkomen terecht dat dit duo benoemd is tot Lid van Verdienste! Middels een videoverbinding werd Benno op de hoogte gesteld. Hij geniet momenteel van een heerlijke vakantie in Nieuw-Zeeland. Gerrit Ouwehand nam de bloemen en oorkonde dankbaar in ontvangst en was er duidelijk erg blij mee!

Ná de plichtplegingen barstte het feest pas echt los. De wijnproeverij draaide op volle toeren en in de keuken werd er hard gewerkt om alle aanwezigen te voorzien van de meest heerlijke lekkernijen. De warme kip van Albert van de Bergh vond gretig aftrek en Johan Muller bereidde de zalige visgerechten als volleerd chef-kok.

Op het podium maakte de Katwijkse band Sohietikietikhietars er “an amazing evening” (lees: een mee zing avondje) van. Uit volle borst werd er in de zaal meegezongen. Nooit geweten dat er zoveel zingend talent op De Kooltuin aanwezig was. FC Rijnvogels got talent!

 

 

 

 

De organisatie van deze avond kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement waarvoor namens alle aanwezigen dank! Laten we hopen en er allemaal ons best voor doen dat als we volgend jaar deze avond organiseren, onze kantine te klein is! Want nog steeds kunnen we op alle fronten nog een handje gebruiken. Een paar uurtjes in de kledingshop of jeugdkantine meedraaien is niet zo’n aanslag op je vrije tijd, maar o zo belangrijk. In de keuken en achter de bar willen we graag in kortere “shifts” draaien, maar daar zijn dan wél meer mensen voor nodig. Tijdens de ledenraadpleging heeft een overgroot deel van de leden aangegeven iets voor de club te willen doen. Schroom niet en wordt lid van onze mooie groep vrijwilligers! En dan zien we elkaar volgend jaar op wéér een top feest.

02/02/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media