HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Youssef Massaoudi versterkt de Rijnvogels defensie

De technische commissie van FC Rijnvogels is blij en trots dat het mag melden dat Youssef Massaoudi zich vanaf volgend seizoen speler van FC Rijnvogels mag noemen. De rechtervleugelverdediger komt over van 2e klasser SVC’08, waar hij één van der sterkhouders is van de ploeg uit Wassenaar. Met de komst van Youssef heeft Rijnvogels een uitstekende vervanger kunnen vinden voor de afzwaaiende Paul Melissen, waar de technische commissie eerder deze week melding van wist te maken.

Youssef Massaoudi is een moderne rechtsback die met zijn goede spel zich in de kijker heeft gespeeld bij FC Rijnvogels. De 26-jarige verdediger is het niveau van de 2e klasse ontgroeit en verdient het om een stap hogerop te maken. Een kans die de Kooltuinbewoners graag geven aan ambitieuze spelers die in Katwijk aan den Rijn zich kunnen door ontwikkelen tot een volwaardige kracht op landelijk niveau. Hij onderscheidt zich bij zijn team vaak met zijn aanvallende spel waarmee hij graag doordringt tot in het zestien meter gebied van de tegenstander. Daarnaast is de geboren Leiderdorper comfortabel aan de bal en dat is een belangrijke vereiste in het attractieve en energieke spel wat Rijnvogels graag op de mat wilt leggen.

De technische commissie feliciteert Youssef met zijn stap hogerop naar FC Rijnvogels en wensen hem een geweldige tijd toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

22/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media