HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Yannic Augustinus ook volgend seizoen onder de lat

Het kerstontbijt krijgt op 2e Kerstdag een mooi extra tintje, want ook Yannic Augustinus heeft zich bij het rijtje van de contractverlengingen gevoegd. Het wordt het derde seizoen van de doelman, die in juni van dit jaar zwaar geblesseerd raakte aan zijn kruisband. De 27-jarige Yannic werkt achter de schermen hard aan een comeback, waarin hij sterker terug gaat komen dan ooit. Na de zomer gaat zijn derde seizoen in op sportpark De Kooltuin. Zijn debuutjaar bij FC Rijnvogels was uitstekend, met de heldenrol in de strafschoppenserie tegen JOS Watergraafsmeer als grote blikvanger.

De Hagenees begon zijn carrière als keeper in de Onder 15 jeugd bij Wilhelmus. Als A-junior verdedigde hij al het doel van het eerste elftal van de Haagse derdeklasser. Na drie seizoenen in het eerste maakte Yannic de overstap naar SV Nootdorp waar hij vijf seizoenen actief was. Bij SV Nootdorp wist hij zich te onderscheiden en werd hij tweemaal tot Speler van het Jaar verkozen. De ambitie is groot en telkens weet Augustinus zich te ontpoppen tot één van de sterkhouders op een hoger niveau, die rol zal hij ongetwijfeld bij FC Rijnvogels ook weer gaan oppakken zodra hij blessurevrij onder de lat staat.

Wij feliciteren Yannic met zijn contractverlenging bij onze mooie vereniging, waar hij zich helemaal thuis voelt. Op naar mooie tijden!

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media