HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Willem Schonenberg verlaat FC Rijnvogels

Na het mooie nieuws van het aanblijven van sterkhouders Nabil Haddadi en Pim van der Plas moet Rijnvogels helaas ook afscheid gaan nemen van enkele spelers die erg van waarde zijn geweest voor onze mooie club. Willem Schonenberg zal aan het eind van het seizoen vertrekken uit Katwijk aan den Rijn en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

De 27-jarige stopper heeft zijn opleiding gehad bij Quick Boys en op sportpark Nieuw Zuid heeft hij alle jeugdelftallen doorlopen om uiteindelijk zijn debuut te maken in het eerste elftal. Op zoek naar een nieuwe impuls in zijn carrière vloog hij uit naar De Kooltuin alwaar hij zoals vele talentvolle voetballers uit de regio zich heeft bewezen op landelijk niveau. In de zomer van 2020 kwam Willem binnen en in vier seizoenen heeft hij mooie momenten mogen meemaken met ons vlaggenschip door onder andere kampioen te worden in de Hoofdklasse. Daarnaast heeft hij ook moeilijke zaken moeten overwinnen want een zware knieblessure trof hem deel waardoor hij het eerste seizoen in de 3e Divisie vanaf de zijlijn moest meemaken. Dit seizoen is hij terug en start zo goed als altijd in de basiself van trainer Dogan Corneille. Na vier seizoenen zullen de wegen tussen FC Rijnvogels en Willem dus gaan scheiden.

Wij wensen Willem het allerbeste bij het vervolgen van zijn carrière en we gaan na de winterstop nog een fijn half jaar met elkaar tegemoet bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

18/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media