HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Wesley van Vuren van Hillegom naar Rijnvogels

De technische commissie van FC Rijnvogels heeft zo vlak voor de jaarwisseling weer mooi nieuws te melden met de komst van Wesley van Vuren. Aankomende zomer komt de middenvelder over van SV Hillegom, waarmee hij uitkomt in de 1e klasse.

Wesley van Vuren heeft zijn wieg staan bij SV Hillegom en we kunnen rustig stellen dat het wit-blauwe bloed door zijn aderen stroomt. De gehele jeugdopleiding werd op Sportpark De Zanderij doorlopen waarbij Wesley telkens in het hoogste team speelde. Op 18-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van zijn club. De ontwikkeling bleef een lijn naar boven vinden en dan is het niet gek om eens te gaan kijken op een hoger niveau. Het werd FC Lisse, waar hij zou gaan uitkomen in de sterke Onder 23 competitie om daarna door te stoten naar de hoofdmacht. Een hele leuke een leerzame periode op divisie niveau volgde. Nadat FC Lisse wist te promoveren naar de 2e divisie was het voor de multifunctionele middenvelder tijd om terug naar huis te keren en sinds afgelopen zomer speelt hij weer in het vertrouwde wit-blauwe tricot van SV Hillegom. Aankomend seizoen gaat hij bij FC Rijnvogels de uitdaging aan om het pad te bewandelen wat vele talentvolle spelers hem voor gingen. Vlieguren maken op een prachtige niveau en een volwassen speler worden die zich gaat bewijzen op landelijk niveau.

We kijken al erg uit naar de samenwerking met Wesley en feliciteren hem met zijn keuze voor FC Rijnvogels. Uiteraard wensen we hem vele onvergetelijke momenten toe in het shirt van onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

30/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media