HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Vlaggenschip versterkt selectie met Victor van Montfort

In de zoektocht naar versterking voor de selectie van ons vlaggenschip heeft de technische commissie een mooie slag geslagen door Victor van Montfort te contracteren. De 21-jarige geboren Volendammer komt over van de beloftenploeg van de plaatselijke BVO waar hij mee mocht aantreden in de Jack’s League, het hoogste amateurniveau van Nederland.

Victor is een aanvaller en pikt daarbij natuurlijk graag zijn goaltje mee. Via de befaamde jeugd van Ajax kwam hij in zijn eigen dorp in de jeugdopleiding terecht waar hij in de hoogste jeugdelftallen een vaste klant aan de aftrap was. In het seizoen 2019/2020 maakte Victor zijn opwachting het beloftenteam van FC Volendam. Uitkomend in de 2e divisie wist hij 4 maal het net te laten bollen en was hij als basisspeler een belangrijke schakel bij ‘Het Andere Oranje’.

De technische commissie wenst Victor heel veel succes en plezier bij FC Rijnvogels. Op naar een mooie bijdrage bij het avontuur in de 3e Divisie, waar ons vlaggenschip op dit moment de 4e plaats in handen heeft. Welkom bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie.

Technische commissie FC Rijnvogels

26/10/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media