HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Vincent Noordam vertrekt in goed overleg bij Rijnvogels

De technische commissie meldt dat Vincent Noordam alsnog gaat vertrekken bij FC Rijnvogels. Net voor kerst kwam het bericht naar buiten dat de linkspoot zijn contract had verlengd en op ging naar zijn derde seizoen, maar in goed overleg hebben beide partijen anders besloten. De 22-jarige aanvaller zal zijn carrière voortzetten bij FC Aalsmeer, wat uitkomt in de zaterdag 1e klasse.

Vincent kwam 2 jaar geleden over van 2e klasser DIOS uit Nieuw-Vennep en heeft een flinke sprong moeten maken naar de 3e Divisie. Waar hij vorig seizoen als aanvaller werd gehaald werd hij ook veelvuldig ingezet als linksback om de toen zwaar geblesseerde Jesse Driebergen te vervangen en eigenlijk voelde hij zich daar wel direct als een vis in het water. Voor de winterstop stond Vincent veelvuldig aan de aftrap en kon hij rekenen op speelminuten bij ons vlaggenschip.

De technische commissie van FC Rijnvogels wenst Vincent heel veel succes toe bij de volgend stap in zijn carrière en bedanken hem voor al zijn inzet voor ons vlaggenschip. De komende tijd zal de technische commissie zich buigen over een vervanger voor de open gevallen positie.

Technische commissie FC Rijnvogels

28/04/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media