HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Vincent Noordam verlengt voor derde seizoen

De technische commissie is blij te melden dat vlak voor het kerstreces overeenstemming heeft bereikt met Vincent Noordam over het verlengen van zijn contract. Het wordt alweer het derde seizoen van de 22-jarige linkspoot op sportpark De Kooltuin, waar hij een stormachtige ontwikkeling doormaakt.

Vincent kwam 2 jaar geleden over van 2e klasser DIOS uit Nieuw-Vennep en heeft een flinke sprong moeten maken naar de 3e Divisie. Waar hij vorig seizoen als aanvaller werd gehaald werd hij ook veelvuldig ingezet als linksback om de zwaar geblesseerde Jesse Driebergen te vervangen en eigenlijk voelde hij zich daar wel als een vis in het water. Ook dit seizoen staat Vincent veelvuldig aan de aftrap en kan hij rekenen op heel veel speelminuten bij het keurkorps van trainer Dogan Corneille. Ook Vincent is weer een helder voorbeeld over de kansen die FC Rijnvogels biedt aan jonge talentvolle spelers die zich op hoog niveau willen ontpoppen tot volwaardige spelers op landelijk niveau. Daar zijn we trots op en daarbij gaan alle credits uiteraard naar Vincent, die er alles aan doet om de beste versie van zichzelf te worden.

Wij feliciteren Vincent met het verlengen van zijn contract en zijn blij dat hij nog minimaal een jaar bij de Rijnvogels familie blijft. Op naar nog veel meer mooie momenten in het Rijnvogels shirt!

Technische commissie FC Rijnvogels

23/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media