HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Vincent Noordam nieuwste aanwinst vlaggenschip

Rijnvogels staat bekend om het scouten van jong talent in de regio wat dan op sportpark De Kooltuin de kans krijgt om tot volle wasdom te komen. En als je die kans met beide handen aanpakt dan maak je het heel vaak waar. De technische commissie is dan ook verheugd te melden dat Vincent Noordam deze zomer de overstap gaat maken van DIOS naar FC Rijnvogels.

De 2e klasser uit Nieuw-Vennep staat met een talentvol team op dit moment op de 3e plaats in de competitie en Vincent Noordam is daar één van de absolute smaakmakers. De 20-jarige groei briljant is bezig aan zijn tweede seizoen bij de senioren en de stap omhoog vanuit de jeugd is zeer soepel verlopen. Vincent Noordam is een razendsnelle aanvaller die graag het voorbereidende werk voor zijn rekening neemt maar ook een neusje voor de goal heeft. Al zijn hele leven voetbalt hij bij DIOS, maar de ambitie wint het van de clubliefde en dan is er voor je persoonlijke ontwikkeling geen betere club dan FC Rijnvogels. De jonge aanvaller kan niet wachten om na de zomer in Katwijk aan den Rijn de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten en het te gaan laten zien op landelijk niveau.

De technische commissie is erg blij met het aantrekken van Vincent en wensen hem heel veel plezier bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

20/02/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media