HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Viertal spelers verlengt contract bij FC Rijnvogels

Een viertal spelers heeft hun contract verlengd bij FC Rijnvogels. Lesley Kluivers, Jan de Bruin, Roy van Leeuwen en Niek Ossevoort maken ook volgend jaar deel uit van de selectie van Jimmy Simons. Met het aanblijven van deze spelers komt de teller op acht spelers voor de A-selectie voor seizoen 2019-2020.

Lesley Kluivers

De samenwerking tussen FC Rijnvogels en Lesley Kluivers krijgt ook in het seizoen 2019-2020 een vervolg. De linksachter is al twee seizoenen actief op De Kooltuin, maar ging in zijn eerste seizoen gebukt onder blessureleed. Dit seizoen stond voornamelijk in het teken van fit worden en wedstrijdritme opdoen, maar de laatste wedstrijden wist de 22-jarige Leidenaar een basisplaats af te dwingen.

Jan de Bruin

Ook middenvelder Jan de Bruin heeft zijn contract bij FC Rijnvogels met een jaar verlengd. De vorig seizoen van Quick Boys overgekomen middenvelder gaat voor zijn tweede  seizoen. Hoogtepunt van dit seizoen was de sublieme goal tegen VV Katwijk in de voorbereiding van dit seizoen.

Roy van Leeuwen

Aanvaller Roy van Leeuwen zal ook volgend seizoen bij FC Rijnvogels te bewonderen zijn. De vliegensvlugge Rijnsburger is bezig met zijn eerste seizoen en plakt daar dus nog een jaartje aan vast. Met drie goals en een assist heeft de 22-jarige vleugelaanvaller zijn visitekaartje afgegeven in de eerste seizoenshelft.

Niek Ossevoort

Tevens heeft verdediger Niek Ossevoort zijn contract bij FC Rijnvogels met 1 jaar verlengd. De 23-jarige linker verdediger kwam vorig seizoen over van Rijnsburgse Boys en is sinds zijn komst op De Kooltuin een vaste basisklant in het team van Jimmy Simons. Eerder speelde Niek voor NAC, Feyenoord, Ajax en Rijnsburgse Boys.

FC Rijnvogels is zeer blij met het aanblijven van deze spelers en wij feliciteren hen met het verlengen van hun contract.

Selectie 2019-2020: Luuk Slegt, Arie de Vreugd, Jesse Driebergen, Max van Steen, Lesley Kluivers, Niek Ossevoort, Roy van Leeuwen, Jan de Bruin

12/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media