HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Verdediger Willem Schonenberg volgend seizoen Rijnvogel

Na Luc van der Plas zal ook verdediger Willem Schonenberg de gang van Nieuw Zuid naar De Kooltuin maken. De 24-jarige stopper is een welkome aanvulling in het hart van de defensie nadat eerder bekend werd gemaakt dat Kevin Wijmer, Ricardo de Vlught en Reno van Heiningen volgend seizoen verdwijnen in het rood en wit.

 

Willem Schonenberg
Schonenberg speelt al zijn hele leven bij Quick Boys en heeft het blauw-witte bloed door de aderen stromen. Bij de F-pupillen begonnen, de hele jeugdopleiding doorlopen en daarna via Quick Boys 3 en daarna 2 richting het eerste elftal. Een echte doorzetter dus die nooit opgeeft. Na zijn debuut in de 3e divisie volgde er direct zes basisplaatsen waarin vijf maal een overwinning werd geboekt. In dit voetbaljaar is zijn bijdrage aan het eerste elftal van de inmiddels 2e Divisionist minimaal en dus besloot hij begin januari om volgend seizoen zijn heil ergens anders te gaan zoeken. Die zoektocht naar speelminuten op het hoogste niveau heeft hem nu dus een contract bij Rijnvogels opgeleverd, waar hij met open armen wordt ontvangen.

 

De technische commissie heet Willem van harte welkom bij onze mooie vereniging en wensen hem dit seizoen nog veel succes bij Quick Boys. De jonge en talentvolle selectie voor volgend seizoen begint vorm te krijgen.

14/02/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media