HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Twee spelers verlaten FC Rijnvogels aan het eind van het seizoen

Helaas is het niet louter goed nieuws wat de technische commissie kan melden. Virgil Tjin-Asjoe en Yannick Augustinus zullen FC Rijnvogels aan het eind van het seizoen gaan verlaten. Zij gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging.

In de zomer van 2020 kwam de technisch vaardige Virgil Tjin-Asjoe over van Quick in Den Haag en direct was hij één van de smaakmakers in het keurkorps van trainer Thomas Duivenvoorden. De 29-jarige sympathieke Hagenees blinkt uit met zijn individuele actie, maakte dit seizoen de eerste treffer in de 3e Divisie in de thuisoverwinning tegen Hoek en was vorig jaar één van de uitblinkers in het kampioensjaar. De vleugelaanvaller is een speler naar het hart van menig Rijnvogel supporter. Eentje waarvoor je handenwrijvend naar De Kooltuin komt .

Ook Yannick Augustinus gaat FC Rijnvogels in de zomer verlaten. De 28-jarige doelman gaat na drie seizoenen op zoek naar een nieuwe uitdaging. In 2020 kreeg Yannick de kans om een stap hogerop te maken bij FC Rijnvogels na een aantal sterke seizoenen onder de lat bij SV Nootdorp. Direct eiste hij een heldenrol op in de bekerwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer door in de penaltyreeks zijn ploeg naar de volgende ronde te loodsen. Helaas sloeg daarna het noodlot toe en mistte hij het seizoen 2021/2022 zo ongeveer in zijn geheel door de revalidatie van een knieblessure. Dit seizoen is Yannick weer helemaal terug en laat hij zien dat de 3e Divisie zeker niet zijn plafond is.

We bedanken beide kanjers voor hun inzet voor FC Rijnvogels en gaan er nog een onvergetelijk half jaar van maken bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media