HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Transfer naar 2e Divisie voor Edin Bibuljica

De goede prestaties van ons vlaggenschip blijven in de regio niet ongehoord. Onze spelers kunnen zich laten zien op het prachtige podium wat de 3e Divisie is en laten zien dat hun plafond nog lang niet bereikt is. Eén van die spelers is Edin Bibuljica, de middenvelder zal na dit seizoen overstappen naar VV Noordwijk, de huidige nummer 9 van de Jack’s League.

Edin kwam afgelopen zomer binnen bij FC Rijnvogels en was geen onbekende naam in onze voetbalgekke gemeente. De balvaardige middenvelder kwam immers ook uit voor buurman VV Katwijk. Na in de jeugd te hebben gespeeld bij Feyenoord en Alpense Boys kon hij zich via het O21 team op sportpark De Krom door ontwikkelen tot een onbetwiste eerste elftal speler die vlieguren kon maken op het hoogste amateurniveau van Nederland. Zijn officieuze debuut voor Katwijk maakte Edin in een oefenwedstrijd tegen FC Rijnvogels. Een leuk feitje en de geschiedenis zal zich herhalen want in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zullen Noordwijk en Rijnvogels elkaar ook gaan treffen. De rechtspoot is een fijnbesnaarde speler die houdt van het spelletje. Dit seizoen was Edin onder andere belangrijk met de winnende treffer in de slotfase in de 2-1 winstpartij tegen DOVO.

We feliciteren Edin met zijn stap omhoog en wensen hem nog een paar prachtige maanden toe bij bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

23/02/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media