HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Trainer Arie van Dijk ook volgend seizoen bij Heren 2

FC Rijnvogels en Arie van Dijk zijn een uitstekende combinatie en dan is contractverlenging een logisch gevolg. Daarmee is de oefenmeester ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke voor het tweede elftal van FC Rijnvogels. Het wordt het vierde seizoen voor de Rijnsburger bij Heren 2, wat een mooie metamorfose aan het ondergaan is met veel eigen kweek in de gelederen. Uitbouwen en door ontwikkelen is het devies en daar is Arie van Dijk de perfecte man voor.

Arie van Dijk is bij Rijnsburgse Boys een begrip, waar hij als speler in de jaren 80 en 90 het eerste elftal diende en vele successen kende. De voormalig middenvelder bleef de uien zijn hele voetbalcarrière trouw. Met zijn trainerspapieren op zak heeft Van Dijk maar liefst tien jaar lang het tweede elftal op sportpark De Middelmors onder zijn hoede gehad, met als hoogtepunt het landskampioenschap in het seizoen 2009/2010. Na decennia dienst te hebben gedaan bij dit elftal stapte hij daarna over naar de Onder 19 van Rijnsburgse Boys, om het vlaggenschip van de jeugdafdeling de fijne kneepjes van het vak te leren. In de zomer van 2019 kwam Arie naar sportpark De Kooltuin, waar hij uitstekend past. De sympathieke coach is met zijn staf bezig aan een mooi project en dat gaat in de toekomst haar vruchten afwerpen.

De technische commissie is erg blij met het aanblijven van Arie van Dijk bij onze warme en mooie vereniging. Wij feliciteren Arie met zijn contractverlenging en wensen hem veel succes toe voor het huidige en aankomende seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels

28/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media