HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Toptalent Sureyo Marcander tekent voor nog een jaar Rijnvogels

Na het bijtekenen van de ervaren sterkhouder Kasper Michel is de technische commissie trots dat ook talent Sureyo Marcander nog een seizoen aan FC Rijnvogels verbonden blijft. De 20-jarige vleugelverdediger kwam afgelopen zomer van WV-HEDW uit Amsterdam en weet zich ook een niveautje hoger uitstekend door te ontwikkelen.

Sureyo is een jonge moderne vleugelverdediger die graag mee op komt en FC Rijnvogels heeft voorzien van vers bloed in de laatste linie van het elftal. Alweer een talent dat zich razendsnel weet te ontwikkelen op De Kooltuin. In de eerste seizoenshelft heeft Sureyo voornamelijk als basisspeler op het wedstrijdformulier gestaan. Als rechtsback zit hij week in week uit zijn directe tegenstander op de hielen en draagt hij ook in offensief opzicht zijn steentje bij. Een speler zoals wij die graag zien op de Kooltuin en die past bij FC Rijnvogels.

Wij feliciteren Sureyo met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog veel mooie momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Fijn dat je onderdeel blijft van de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

14/01/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media