HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Topscoorder Maarten Reyneveld blijft bij Rijnvogels

Goed nieuws doet volgen en als dat dan ook nog eens de topscoorder van de Hoofdklasse betreft dan is het extra goed nieuws. Maarten Reyneveld speelt ook volgend seizoen bij FC Rijnvogels. Ondanks interesse uit zowel de 2e als de 3e Divisie kiest de aanvalsleider, dit seizoen tot nu toe goed voor 14 doelpunten in 12 competitiewedstrijden, voor een langer verblijf op sportpark De Kooltuin. In een reactie geeft de spits aan dat hij gelooft in het plan van FC Rijnvogels en graag wilt doorbouwen aan een mooie toekomst met dit elftal.

Dit seizoen regent het doelpunten als de naam Maarten Reyneveld op het wedstrijdformulier staat. De goalgetter debuteerde bij ARC, verdiende een overstap naar ADO Den Haag en beproefde daarna zijn geluk bij Rijnsburgse Boys. Op zoek naar speelminuten koos hij in de zomer van 2020 voor een vertrek naar FC Rijnvogels. Dit bleek al snel een schot in de roos voor beide partijen. De rechtsbenige Reyneveld rijgt de goals aan elkaar en de ene is van nog hogere kwaliteit dan de ander. Zeker dit seizoen is de geboren Koudekerker één van de smaakmakers in het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden. De gretigheid straalt er vanaf en met zijn werklust en neusje voor de goal is hij een niet te missen pion in het strijdplan van ons vlaggenschip.

Maarten Reyneveld kiest voor het vertrouwen die FC Rijnvogels hem geeft en voelt zich thuis op De Kooltuin. De technische commissie is dan ook erg blij en trots dat hij zijn contract met één seizoen heeft verlengd.

Wij feliciteren Maarten met zijn langere verblijf bij onze mooie en warme verening. Wij wensen hem heel veel succes toe in het shirt van de hoofdmacht.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media