HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Tom Bijen en Peer van Paasen nieuwe aanwinsten!

Het middenrif van ons vlaggenschip wordt na de zomer uitgebreid met twee talenten met veel potentie. Tom Bijen en Peer van Paasen komen over van respectievelijk Forum Sport en Voorschoten ‘97. De technische commissie is verheugd met de komst van de twee middenvelders, die beide uitblinken bij hun club en waar een stap hogerop een logisch vervolg van hun carrière is.

Tom Bijen is 22 jaar en zal de Rijnvogels motor van de nodige energie gaan voorzien. De Voorburger groeide op bij Forum Sport en verkende als jongeling later zijn wegen bij Excelsior Rotterdam. Na een avontuur van drie jaar werd Kralingen weer verruild voor sportpark ‘t Loo, de grond waar Rijnvogels in 2014 het kampioenschap in de 1e klasse verzilverde. Onze nieuwe aanwinst staat bekend om zijn onverzettelijkheid, geeft nooit op en  heeft een neusje voor de goal. Mede daardoor staat Forum Sport op dit moment aan kop in de 1e klasse.

Peer van Paasen is de volgende speler met veel potentie die het op De Kooltuin koste wat kost wil gaan maken. De middenvelder maakt de stap van 1e klasser Voorschoten ‘97 naar De Kooltuin. Op sportpark Adegeest is de laatste jaren de weg omhoog op de amateurladder weer gevonden en de veelzijdige middenvelder is daar één van de architecten van het succes. Peer heeft zijn wieg staan bij de groen-gelen en werd later opgepikt door ADO Den Haag, waar hij acht seizoenen heeft vertoefd. Als A-junior kwam hij weer ‘thuis’ en stroomde daarna door naar de A-selectie. De inmiddels 23-jarige Peer vierde daar onder andere het kampioenschap in de 2e klasse waar hij met zijn spel en goals één van de sterkhouders was.

Zowel Tom als Peer feliciteren wij met hun stap hogerop en wensen ze heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels.

Technische commissie FC Rijnvogels

Foto Tom: AW

16/01/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media