HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Tom Bijen blijft FC Rijnvogels trouw

Met trots weet de technische commissie te melden dat het met Tom Bijen overeenstemming heeft bereikt voor het seizoen 2023/2024. De aanvallende middenvelder is daarmee alweer de zevende speler die onze club trouw blijft. Het wordt voor Tom zijn derde seizoen op sportpark De Kooltuin.

In de zomer van 2021 kwam de sympathieke rechtspoot over van Forum Sport en met een korte aanloop wist hij zich al snel te bewijzen op een hoger niveau. De aanpassing van de 1e klasse naar de Hoofdklasse was snel gemaakt door de 24-jarige Voorburger en met vijftien goals en tien assists was hij van onschatbare waarde in het kampioensjaar. Veel meters maken, denken in teambelang en altijd op de juiste plaats staan als de bal voor de goal komt zijn drie absolute kernwaarden in het spel van Tom Bijen. Ook in de 3e Divisie laat hij zien dat zijn plafond nog lang niet is bereikt want ook op dit niveau pikt hij dit seizoen regelmatig zijn goaltje mee en heeft hij zijn aandeel in het voorbereidende werk.

Tom is een speler naar het hart van menig Rijnvogel supporter en we zijn dan ook blij dat hij zijn ja-woord heeft gegeven voor volgend seizoen. We feliciteren Tom met zijn contractverlenging en wensen hem nog veel prachtige momenten toe bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

20/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media