HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Theo Scholte als assistent-trainer terug op het oude nest 

Blij en trots is de technische commissie dat het een goede opvolger heeft gevonden voor assistent-trainer Roy Mulder. Per direct zal Theo Scholte terugkeren naar De Kooltuin om de rechterhand te worden van trainer Thomas Duivenvoorden.
Met de terugkeer van Theo Scholte op het oude nest haalt FC Rijnvogels een ervaren kracht binnen die zowel als speler en als trainer zijn strepen heeft verdiend op sportpark De Kooltuin. In 1993 kwam Theo via het 2e elftal van Katwijk spelen voor KRV, één van de voorlopers van FC Rijnvogels. Prachtige jaren kende hij in Katwijk aan den Rijn, waar op het middenveld zijn vrije trappen en afstandsschoten tot zijn specialiteiten behoorden. Het waren mooie seizoenen waarin hij met ons vlaggenschip promoveerde van de 4e klasse naar de 1e klasse. Na zijn actieve spelers carrière was de koek nog niet op bij FC Rijnvogels. De stap naar het trainersvak werd gemaakt en jarenlang was Theo het boegbeeld van het tweede elftal. Daarna werden de vleugels uitgeslagen en bij buren van VV Katwijk en Valken ’68 was hij ook jarenlang een belangrijke kracht bij het tweede elftal of als assistent-trainer.
Met open armen wordt onze nieuwe assistent-trainer weer opgevangen op De Kooltuin en inmiddels is hij al begonnen bij ons vlaggenschip. Wij feliciteren Theo met zijn terugkeer bij FC Rijnvogels en wensen hem veel plezier en succes in deze belangrijke functie. Wederom van harte welkom bij onze mooie en warme vereniging.
Technische commissie FC Rijnvogels

08/07/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media