HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS: Technische staf neemt vorm aan voor volgend seizoen!


Gisteravond heeft voorzitter Peter Plug tijdens zijn nieuwjaarstoespraak bekend gemaakt dat een viertal stafleden ook volgend seizoen weer plaats zal nemen in de dug-out. Verzorger en hersteltrainer Dirk Koopman en het drietal begeleiders bestaande uit Guus van Klaveren, Dave de Jong en Gerbrand Kuipers hebben donderavond hun ja-woord aan de technische commissie gegeven. Eerder tekende Jimmy Simons al voor één jaar bij.

Dirk Koopman is al een aardig tijdje actief op De Kooltuin. Dirk gaat zijn tiende seizoen in als verzorger en hersteltrainer bij Heren 1.

Guus van Klaveren, Dave de Jong en Gerbrand Kuipers zijn komend seizoen weer de begeleidende staf. Ook Guus gaat voor zijn tiende seizoen en is tevens de teammanager van ons vlaggenschip.

Dave de Jong is al tien jaar betrokken bij het eerste elftal. Hij gaat op voor jaargang numero 11! Tijdens zijn carrière als speler, was Dave actief bij MVKV (naast KRV de  voorloper van FC Rijnvogels). Ook Dave is een Rijnvogel pur sang!

Gerbrand Kuipers completeert de begeleidende staf. Dit seizoen is hij als derde staflid toegevoegd en hij gaat dus voor zijn tweede seizoen. De roots van clubmens Gerbrand liggen als actief speler ook bij MVKV. Na zijn actieve carrière is Gerbrand nog jeugdvoorzitter geweest én is hij nog steeds actief als jeugdtrainer bij FC Rijnvogels.

FC Rijnvogels is dan ook zeer blij dat zulke clubmensen ook weer volgend seizoen hun steentje bij zullen dragen!

04/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media